Moikka maailma!

 

Hei, Olen 33 vuotta vanha asuntosijoittaja. Asun pienessä kasvukeskuksessa. Äidinkieleni on ruotsi mutta päätin aloittaa blogi kirjoittamisen suomeksi. Olen naimiseissa ja meillä on kaksi lasta. Innostuin sijoittamisesta jo nuorena mutta vasta 25 vuotiana aloitin rahastosäästämisen. Syy miksi 25 vuotiana oli että tapasin vaimoni 24 vuotiana, elin aika lailla kädestä suuhun ennen hänta. Kaikki raha mitä tuli tilille tuhlasin heti saman tien Moottoripyöriin/ matkustamiseen/ ravintoloihin. Kun aloitin rahastosäästämisen huomasin miten joka kk säästäminen kasvattti varallisuutta.

27 vuotiana möin rahastot ja sijoitin rahat osakkeihin, salkku oli 20 000€. Muistan miten joka päivä seurasin salkkua. Vuosi oli 2011, pidin salkkua 3-4 kk ja möin kaikki osakkeet. Rakennettiin uusi omakotitalo 2011, ostin rahoilla tontin. Rakensimme talon vuodessa. 2012 huomasin että salkkuni olisi tehnyt yli 50% nousun ellen olisi myynyt sitä 2011.

2012 keväällä minulla oli kertynyt 10 000€ omaa rahaa, ostin uudestaan osakkeita. Kaikki osakkeet oli kotimaisisia. Aika nopeasti salkku lähti nousemaan ja oli hyvä fiilis. Ajattelin että tarvitsen lisää sijoitusrahaa. Päätin nostaa 10 000€ autolaina, sijoitin autolainan amerikkalaisiin suuryhtiöihin. Kaveri sanoi että Nordnetillä on edulliset ostokulut ja voi luotolla ostaa osakkeita. Perehdyin asiaan ja avasin tilin Nordnettiin. En käyttänyt luottoa ennen kuin FB dippasi ilman syytä yli 20%, tankkasin Fb että pikkuhiljaa omistin sitä 30 000€, vastapainoksi ostin Applea saman verran. ostin ja möin hyvällä ja huonolla menestyksellä. 2014 oli huippu vuosi salkullani, omaa rahaa oli 50 000€ ja + luottoa olin nostanut pahimmillaan 80 000€.  Koko salkun arvo 130 000€. 2014 Joulukuussa ostin eka sijoitusasuntoni. 2015 keväällä aloin epäillä itseäni osakesijoittajana ja möin pois koko salkkuni. 44 000€ olin tehnyt voittoa ja 7000€ tappiota. Aika hyvän tilin lyhyessä ajassa.

Olen käynyt korkeakoulutuksen ja minulla on viihtyisä työpaikka missä olen ollut yli 9 vuotta, suunnittelen omat työviikkoni ja toimin itsenäisenä myyjänä kentällä.

Ekaat 6-7 vuotta myyjänä ajattelin että sitä enemmän teen työtä ja myyn sitä nopeammin vaurastun. 7 vuoden jälkeen huomasin että palkka oli nousut mutta aina tili oli tyhjä. Rakensimme ison talon isolla autotallilla. Oli pari autoa, mönkiä, mopoja ja moottoripyöriä. Kaveri vinkkasi minulle että oli lukenut Rich dad poor dad kirjan, vastasin että toinen kaveri oli samaa kirjaa ehdottanut pari vuotta sitten. Menin heti seuraavana päivän lainaamaan kirjan, luin kirjan muutamassa päivässä. Sulattelin Reobertin ajatuksia kirjassa ja tein elämänmuutoksen. Möin kaikki ajovälinet paitsi autot ja sijoitin rahat asuntoon.

 

 

Tietoja asunnotpie

33 vuotias asuntosijoittaja, tavoitteena on vaurastua!
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Moikka maailma!

  1. MunBlogi sanoo:

    Tämä on ensimmäinen esimerkkikommentti blogissasi. Kun blogisi lukijat kirjoittavat kommentteja artikkeliisi, näkyvät ne samalla tavalla kuin tämä kommentti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *