Missä olen juuri nyt

Olen aggressiivinen sijoittaja, osakesijoittajana ja nyt asuntosijoittajana. Minulla on nyt neljä asuntoa vuokrattuna ja vuoden loppuun mennessä niitä tulee olemaan 8 kpl. Yhdelle asunnolle olen tehnyt varauksen, valmistuu 2017. 2017 vuoden loppuun mennessä toivon että minulla olisi vuokrattuna 10 asuntoa. Itselle tuo 10 asuntoa tuntuu suurelta luvulta ja vaikealta saavuttaa. Että olen päässyt tähän tilanteeseen olen laittanut suuren osan vapaaaikani lukemiseen/ asuntojen etsimiseen.

Että minulla olisi mahdollista ostaa asuntoja näin lyhyessä ajassa on että käytän niin suurta velkavipua kun mahdollista.

Sijoituksien taustana minulla on visio ja tarkka strategia miten pääsen omiin tavoitteeni. Tavoitteni on viimeistään 42 vuoden ikäisenä olla taloudellisesti riippumaton ja omistaa varallisuutta yli 1,4 miljoonalla.

Tietoja asunnotpie

33 vuotias asuntosijoittaja, tavoitteena on vaurastua!
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *